Etapa 4 Drumul Gura Calitei, nr. 100

Am început construirea locuințelor viitorului, în cadrul etapei a IV-a a proiectului ROMCO REZIDENȚIAL!

Este vorba despre 10 imobile cu regimul de înălțime S+P+2E+3R a câte 16 apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Locuințele sunt proiectate cu suprafețe generoase la interior și terase spațioase, în stil mediteranean, la exterior, realizate după un concept unic în România, pentru un astfel de ansamblu imobiliar.

Pentru noi, asigurarea unor surse de energie regenerabilă reprezintă în acest moment o prioritate, atât pe fondul creșterii prețurilor energiei și gazului, cât și încălzirii climatice, iar prin construirea acestor apartamente ale viitorului oferim exact soluțiile eco-friendly și economia de buget de care are nevoie orice familie.

Aceste case chiar își plătesc singure facturile pentru energie electrică, apă caldă și încălzire!

✅ Fiecare apartament va fi racordat la propriul sistem de panouri fotovoltaice, care le va da posibilitatea proprietarilor locuinței să devină prosumatori (producători și consumatori de energie) încă din momentul în care vor primi cheile caselor și să se bucure de costuri de întreținere minime. Aceasta pentru că panourile fotovoltaice, care transform lumina soarelui în energie electrică, au capacitatea de a susține toate consumurile caselor pe timp de vară, acoperind și o parte importantă din costuri, în sezonul rece.

✅ Pentru energia care revine din sistem, în contul apartamentului, proprietarul va plăti doar pe timpul iernii costul de transport al electricității, care este de aproximativ 40% din costul unui kilowatt, reușind o economie de 60% din costul facturii de energie.

✅ Cum vara, factura de energie va fi zero, proprietarii vor avea de achitat doar consumul de apă și costurilor comune ale imobilului.

✅ În premieră, toate apartamentele din imobil vor fi dotate cu pompe individuale de căldură Samsung, alimentate de panourile fotovoltaice aferente apartamentului.

✅ Apartamentele vor dispune, în dotarea standard, de un sistem inteligent de ventilare și purificare a aerului NovingAIR, care va reduce cu peste 80% pierderile de energie, atât vara, cât și pe timp de iarnă. Cu ajutorul acestor aparate interconectate, care vor asigura aerisirea locuințelor, recuperând căldura se anulează risipa de energie provocată de deschiderea ferestrelor (iarna- risipă de căldură; vara – risipă de aer rece).

✅ Băile apartamentelor vor dispune de ferestre pentru aerisire directă.

✅ Terasele apartamentelor dispun de sisteme de balustrade inteligente, din sticlă specială, care pot asigura închiderea parțială sau totală a zonei, atunci când plouă sau iarna, transformând spațiul într-o încăpere suplimentară.

✅ Pentru ca locuințele să se apropie cât mai mult de standardul nZEB (nearly Zero Energy Building, în română: casa cu consum de energie aproape zero) toate aceste facilități sunt completate de soluții de izolare a pereților exterior cu vată bazaltică de 15 cm grosime.

✅ Sistemele de tâmplărie Deceuninck cu înaltă eficiență energetic vor completa sistemul integrat de izolație al apartamentelor.

✅ Instalațiile de încălzire în pardoseală vor avea efect direct, în economia pe termen lung realizată pentru bugetul familiei, prin reducerea la maximum a costurilor pentru apă caldă și căldură.

✅ Pentru că vorbim despre energie regenerabilă și rețele inteligente, am prevăzut în proiect, în zona intrării în fiecare imobil, circuite separate de încărcare pentru cei care dețin autovehicule electrice. Aceste circuite vor fi conectate, la cerere, la rețeaua proprie de energie regenerabilă a apartamentului, fiind alimentate prin intermediul panourilor fotovoltaice ale locuinței și oferind acces strict proprietarului respectiv. Fără prelungitoare desfășurate de la fereastră, fără timp pierdut la coadă la încărcare și cu ZERO COSTURI de încărcare!

✅ Localizarea ansamblului Romco Rezidențial, în cartierul Titan, pe Drumul Gura Caliței nr.100, din sectorul 3 al Bucureștiului, foarte aproape de centre comerciale, metrou, scoli și grădinițe, parc sau mall reprezintă un alt plus pentru orice viitor proprietar de apartament.

Video prezentare

Galerie foto

Programeaza o VIZITA