Despre Dezvoltator

 

ROMCO REZIDENTIAL reprezinta divizia imobiliara a SC ROMCO SYSTEM SRL, find o companie cu capital integral romanesc, infintata in anul 2003 si avand o crestere constanta ajungand la peste 200 de angajati, in prezent societatea avand un nume pe piata de tamplarie din PVC si sistem termoizolant din Romania.
Societatea are o componenta de 200 de angajati, dintre care 29 personal TESA iar 171 de salariati in activitatea de productie si termosistem.

Luam in calcul nevoile viitorilor locatari ai proiectului, si stim ca locuinta personala reprezinta si o alegere sufleteasca importanta (nu doar financiara) in care investim asteptari , incredere si multe sperante, de aceea nivelul de calitate al constructiei și finisajelor este unul foarte ridicat .

Proiectul imobiliar Romco Rezidential beneficiaza de sprijinul unei echipe profesioniste de arhitecti, ingineri constructori, specialisti cu experienta in proiecte similare, care sunt mereu in cautarea celor mai eficiente solutii.

Design inovativ
Blocurile ce urmeaza sa se construiasca vor avea un design unic, modern

Mai multe informatii..

Finisaje de calitate
Nivelul de calitate al finisajelor este unul foarte ridicat.

Mai multe informatii..

Sustenabilitatea Proiectului
Romco Rezidential va crea un ansamblu rezidential prietenos cu mediul incojurator, creand spatii verzi intre blocuri.

Mai multe informatii..

Constructie durabila si solida
Dezvoltatorul si-a luat responsabilitatea de a construi un proiect durabil si sigur pentru locatari, folosind materiale de cea mai inalta calitate.

Mai multe informatii..

Programeaza o VIZITA