Balustradele inteligente, din sticlă, au fost montate la primele blocuri

 

În cel mai nou proiect Romco Rezidențial, mizăm pe elementele din sticlă, pentru a spori iluminarea naturală a încăperilor și a crea sentimentul de spațiu. Mai mult decât atât, am ales să delimităm toate terasele cu sticlă securizată, nu doar pentru că acest tip de balustrade reprezintă una din tendințele prezentului și viitorului, în construcții, ci pentru că iubim senzația de nemărginit pe care o oferă.

 

Terasele apartamentelor noastre din Drumul Gura Caliței nr 100, sector 3 sunt delimitate cu sticlă, fie că vorbim despre cele de pe terasele extrem de spațioase de la etajul 3 al fiecăruia din cele 10 imobile a câte 16 apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cu regimul de înălțime S+P+2E+3R, fie că ne referim la balcoanele din dreptul dormitoarelor sau la cel aferent livingului.

Iar în acest ultim caz nu ne-am putut limita la o simplă balustradă din sticlă securizată, ci am investit în sisteme de balustrade inteligente, din sticlă securizată, care pot asigura închiderea parțială sau totală a zonei de terasă, atunci când plouă sau iarna, transformând spațiul într-o încăpere suplimentară a apartamentului și lărgind totodată suprafața aferentă livingului.

Primele blocuri din noul ansamblu au deja montate aceste sisteme de balustrade, așa că oricine dorește să vadă cum funcționează poate programa o vizionare aici https://romcorezidential.ro/contact/

Leave a Reply

Programeaza o VIZITA