Puncte de interes ale Locatiei

Ansamblul de blocuri Romco Rezidential este amplasat in Sectorul 3, zona Pallady, pe Drumul Gura Calitei 43-59, cu acces din bulevardul Theodor Pallady

Situat intr-o zonă verde a orașului, ansamblul Romco Rezidențial îmbină natura, cu frumusețea arhitecturală a blocurilor noi, oferind aspecte calitative de stil, relaxare și confort:

 • balcoane si terase generoase
 • loc de joacă pentru copii
 • locuri de parcare pentru fiecare apartament
 • peste 300 de pomi plantați

Poziționat în proximitatea stației de metrou Nicolae Teclu, cartierul rezidențial este realizat în patru etape de construire, care vor totaliza 22 de blocuri de locuințe.

– Este vorba despre 12 blocuri noi , construite în etapa I, etapa a II-a și etapa a III-a cu un regim de înălțime de D+P+5E+6R alcatuite din apartamente cu 2, 3, 4 camere.

Primele două etape, în cadrul cărora au fost finalizate și contractate deja 8 din aceste construcții, vor fi urmate de o etapă a III-a, care va consta în realizarea altor patru blocuri, în vecinătatea primelor opt.

– Alte 10 blocuri, cu regimul de înălțime S+P+2E+3R a câte 16 apartamente cu 2, 3 și 4 camere vor completa ansamblul Romco Rezidențial, în cadrul Etapei a IV-a a proiectului, a cărei construire a început în luna iunie a acestui an și pentru care au început deja contractările.

Aceste locuințe, considerate ale viitorului, sunt proiectate cu suprafețe generoase la interior și terase spațioase, în stil mediteranean, la exterior, realizate după un concept unic în România, iar cel mai important, vor beneficia în dotarea standard de facilități accesibile până acum doar locuințelor la curte: panouri fotovoltaice și pompe de căldură individuale.

Toate facilitățile oferite de aceste locuințe active, care își plătesc aproape în întregime facturile de utilități pot fi consultate AICI

Acum, că ne-ai cunoscut, vino să vezi ansamblul rezidențial! Programează o vizită și descoperă ce înseamnă pentru tine, acasă!

 • Icon Image
  60.000 mp
  Suprafata
 • Icon Image
  22
  Blocuri
 • Icon Image
  694
  Apartamente
 • Icon Image
  800
  Locuri de parcare

Programeaza o VIZITA